Lena Kovačević oduševila svojim nastupom u Štark Areni

Nedelja, 23. oktobar 2022. 15:13
Autor: OS
Izvor: ProPr

Lena Kovačević oduševila je nekoliko hiljada poseilaca u Štark areni na otvaranju koncerta Lare Fabian 22. oktobra 2022, gde je zajedno sa svojim muzičarima bila predgrupa čuvenoj Lari u okviru turneje LARA FABIAN WORLD TOUR 2022.


Foto Belkiša Abdulović
 
Lena je koncert otvorila pesmom „Beograde“, zatim su se nizali hitovi „Hir“, „Dubine“, „Požuri“, „Samo da mi je“, a kraj nastupa obeležio je međunarodni hit „Cafe“. Lenin bend na bini arene činili su Marko Fabri - bas, Mladen Dragović - bubanj, Srđan Tanasković - klavir i Maks Kočetov - saksofon.  
 
Lena se u bekstejdžu srela sa Larom Fabijan i njenim timom. Otvaranje Larinog koncerta predstavlja ukazivanje posebne časti našoj umetnici, jer Fabian i njeni muzičari ne praktikuju da imaju goste na svojim nastupima. Zanimljivo je da su obe umetnice deo međunarodne muzičke agencije i produkcijske kuće Pasion Turca. 


Foto: Irina Duplevskaja
 
Na koncertu u Štar Areni Lena je obukla kreaciju Stefana Đokovića, za šminku je bila zaduženja Sanja Orlandić, za frizuru Gordana Antonijević, za stajling Danijela Jonović, uz nakit Katriel.

KOMENTARI
NAPIŠI KOMENTAR
NEMA VIDLJIVIH KOMENTARA